Door bewust te worden van de onbewuste patronen die je gedrag bepalen zal je in staat zijn om het niet functionele gedrag aan te passen en nieuw (gewenst) gedrag aanleren. Dit zal je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

On-line Coaching

On-line coaching is een prachtig alternatief als je niet in staat bent om naar mijn praktijk te komen. Nu tijdelijk 20% korting op de eerste on-line sessie.

Wat kan ik je bieden

Onzekerheid en angsten transformeren. Jezelf gaan begrijpen geeft je ruimte om veranderingen in je leven tot stand te brengen.

Heb je een dilemma? Of kun je niet tot de kern komen van wat je wilt? 

Alle antwoorden zitten in je, als coach help ik je om je antwoorden te vinden.

Voelde jij je vroeger vaak anders en onbegrepen? Grote kans dat je (hoog) sensitief bent. 

Samen gaan we werken aan je (energie)balans, zelfcompassie  ontwikkelen en contact maken met je diepere behoefte.

De weg om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen, door empathisch te luisteren en bewust te zijn van je eigen behoeften. De mooie gedachte dat we elkaar woordloos begrijpen is helaas zelden het geval. Samen gaan we opzoek naar wat er voor jullie nodig is.

 Als je voortdurende stress ervaart, volkomen uitgeput voelt en geen zin hebt in sociale ontmoetingen, dan kan het zijn dat je tegen een burn-out aan loopt, of hebt. We maken een holistisch plan om in balans te komen, energie te voelen en weer plezier in het leven te hebben.

Referenties

José (39 jaar) 

Na al een aantal jaar niet lekker in mijn gevoel te hebben gezeten, heb ik hulp gezocht bij Daniëlle.

Altijd het idee hebben dat je er alleen voor staat. Je nutteloos en minderwaardig voelen.
Moe, veel verdriet en onzekerheid, vond ik een zware last.
Terwijl je weet dat je zo helemaal niet wilt leven, alleen weet je niet goed hoe je dit patroon kunt veranderen.
Vanaf de allereerste ontmoeting met Daniëlle wist ik dat ik bij het juiste adres was. Na al een aantal gesprekken begon ik mezelf steeds zekerder te voelen.

Er kwam rust. In mijn hoofd en in mijn lijf. Stapje voor stapje wordt het leven positiever. En kun je betere keuzes maken.

Daniëlle bedankt voor alles en mocht ik ooit weer hulp nodig hebben dan kom ik graag een kopje thee bij je drinken.

Carla (47)

Een prettige ervaring dat Danielle, ondanks dat wij elkaar niet kennen, zij precies de gevoelige snaar wist te vinden op zeer professionele en begripvolle wijze. Hierdoor voelde ik geen druk en kon ik mij volledig open stellen en heeft zij mij de juiste tools kunnen aanraken in gesprekken.

Hierdoor heeft Danielle mij goed op weg geholpen om weer de balans terug te vinden in mijn leven. Ik ben Danielle hiervoor zeer dankbaar.

Jaimy (24)

De coaching die ik hier heb gevolgd zou ik aan iedereen aanraden. Daniëlle heeft mij ontzettend goed geholpen met het omgaan van mijn emoties waardoor ik nu weer het gevoel heb de controle te hebben over die emoties. Daarnaast ga ik nu weer een stuk positiever, energieker en zelfverzekerder door het leven. Ik voelde mij al snel op mijn gemak tijdens de sessies, wat voor mij erg belangrijk was omdat dit ontbrak bij anderen. Ook had ik het gevoel dat je echt belangrijk bent, er wordt tijd en aandacht gegeven aan je. Concluderend, je bent hier aan het juiste adres.

 

 

Samen een betere toekomst creëren

Vanaf 1 januari 2021 wordt van ieder consult € 1,00 geïnvesteerd aan het planten van bomen. Je werkt daarmee niet alleen aan jouw persoonlijke groei, maar je werkt ook mee aan de groei van nieuwe bomen én dus aan een gezond klimaat. Klik hieronder op CO2 Neutral Website als je hier meer over wilt weten.