Door bewust te worden van de onbewuste patronen die je gedrag bepalen zal je in staat zijn om het niet functionele gedrag aan te passen en nieuw (gewenst) gedrag aanleren. Dit zal je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

On-line Coaching

On-line coaching is een prachtig middel om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of juist om je in deze roerige tijden beter staande te houden.

Ik maak gebruik van Zoom en Skype en daarnaast geef ik ondersteuning via Whatsapp en mail.

>> AANBIEDING: tijdens de Corona pandemie krijg je 20% korting op de eerste 3 on-line sessies. <<

Wat kan ik je bieden

Onzekerheid transfomeren. Begrijpen waarom je soms blokkeert, dingen vermijd, je zelf gaat verdedigen of in de aanval gaat. 

Gevoelens van onvermogen, verdriet of boosheid  wilt neutraliseren.

Als je zelfbewuster wilt leven.

Voelde jij je vroeger vaak anders en onbegrepen? Grote kans dat je (hoog) sensitief bent. 

Samen gaan we werken aan je (energie)balans, zelfcompassie  ontwikkelen en contact maken met je diepere behoefte.

De weg om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen, door empathisch te luisteren en bewust te zijn van je eigen behoeften. De mooie gedachte dat we elkaar woordloos begrijpen is helaas zelden het geval. Samen gaan we opzoek naar wat er voor jullie nodig is.

 Als je voortdurende stress ervaart, volkomen uitgeput voelt en geen zin hebt in sociale ontmoetingen, dan kan het zijn dat je tegen een burn-out aan loopt, of hebt. We maken een holistisch plan om in balans te komen, energie te voelen en weer plezier in het leven te hebben.

 

Samen een betere toekomst creëren

Vanaf 1 januari 2021 wordt € 1,00 van jouw betaling besteed aan het planten van een boom. Je werkt daarmee niet alleen aan jouw persoonlijke groei, maar je werkt ook mee aan de groei van nieuwe bomen én dus aan een gezond klimaat. 

Als je meer wilt weten zie link naar Tree-Nation  

Mocht je dringend behoefte hebben aan een luisterend oor, bel dan de luisterlijn. Ik zal zsm contact met je opnemen na ontvangst van het contactformulier .