Door bewust te worden van de onbewuste patronen die je gedrag bepalen zal je in staat zijn om het niet functionele gedrag aan te passen en nieuw (gewenst) gedrag aanleren. Dit zal je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

On-line Coaching

On-line coaching is een prachtig middel om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of juist om je in deze roerige tijden beter staande te houden.

Ik maak gebruik van Zoom en Skype en daarnaast geef ik ondersteuning via Whatsapp en mail.

>> AANBIEDING: tijdens de Corona pandemie krijg je 20% korting op de eerste 3 on-line sessies. <<

Wat kan ik je bieden

Onzekerheid transfomeren. Begrijpen waarom je soms blokkeert, dingen vermijd, je zelf gaat verdedigen of in de aanval gaat. 

Gevoelens van onvermogen, verdriet of boosheid  wilt neutraliseren.

Als je zelfbewuster wilt leven.

Voelde jij je vroeger vaak anders en onbegrepen? Grote kans dat je (hoog) sensitief bent. 

Samen gaan we werken aan je (energie)balans, zelfcompassie  ontwikkelen en contact maken met je diepere behoefte.

De weg om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen, door empathisch te luisteren en bewust te zijn van je eigen behoeften. De mooie gedachte dat we elkaar woordloos begrijpen is helaas zelden het geval. Samen gaan we opzoek naar wat er voor jullie nodig is.

 Als je voortdurende stress ervaart, volkomen uitgeput voelt en geen zin hebt in sociale ontmoetingen, dan kan het zijn dat je tegen een burn-out aan loopt, of hebt. We maken een holistisch plan om in balans te komen, energie te voelen en weer plezier in het leven te hebben.

 

Samen een beter toekomst creëren

Vanaf 1 januari 2021 wordt € 1,00 van jouw betaling besteed aan het planten van een boom. Je werkt daarmee niet alleen aan jouw persoonlijke groei, maar je werkt ook mee aan de groei van nieuwe bomen én dus aan een gezond klimaat. 

Als je meer wilt weten zie link naar Tree-Nation  

 

"Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben, zocht ik hulp om te leren omgaan met alle gevoelens die ik jarenlang niet kon plaatsen. Ik kwam bij Danielle terecht en dat voelde direct goed. Op basis van wederzijds vertrouwen zijn wij aan de slag gegaan om te ontdekken wie ik ben en waar ik voor sta. Diepe angsten, een burn-out en een verwarrende liefdesrelatie waren thema’s waarbij Danielle mij met veel zachtheid, toewijding en professionaliteit heeft helpen ‘opstaan’. De inzichten die ik heb opgedaan hebben mij gebracht tot handelen naar wie ik ben. Mijn leven is nu vervuld en ik ervaar een nieuwe levenskracht die het fundament is voor de rest van mijn leven."

Barbera (36)
Coaching

"Ik was altijd heel onzeker over mezelf, wie ik ben en wat ik doe. Na de eerste sessie bij Danielle voelde het gelijk goed en had ik het gevoel zij mij kon helpen zelfverzekerder te worden. En dat gevoel klopte. Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd gevoelt en ik voel me ook goed! De sessies heb ik altijd als heel fijn en prettig ervaring, helemaal persoonlijk naar mijn situatie. Heel erg bedankt Danielle!!"

Carmen (22)
Coaching

"Waar ik het meest tegen aanliep was het gevoel overal buiten te staan. De rest vd wereld leek alles makkelijk af te gaan en voor mij voelde het continu als een afwijzing. Ik kon dat niet. Nu ben ik eindelijk zo ver dat ik begrijp waar dit gevoel van niet goed genoeg zijn vandaan komt. Ik kan het nu een plaats geven en ben  voor het eerst een beetje gaan voelen dat ik wel okee ben. Het was een lange weg, maar ben zo dankbaar dat ik mijzelf het heb gegund om dit gevoel van niet goed genoeg zijn aan te gaan. Ik raad het iedereen aan!"

Paul (42)
Coaching

"Allereerst wil ik zeggen dat ik mij erg op mijn gemak voelde in de ruimte en dat ik het gevoel kreeg dat er echt de tijd werd genomen. Dat was erg prettig. De (familie)opstelling vond ik bijzonder. Met name de realisatie hoeveel je je identificeert met ”het gewichtje’ dat je meedraagt. Zo erg zelfs dat ik op dat moment niet meer wist wie ik was zonder en het daarom ook niet wilde afgeven. Ik moet zelf altijd even over een drempel heen bij een rollenspel, maar ik kon er wel bij blijven. Je gaf daar gelukkig ook goed de ruimte voor. Het heeft mij in ieder geval meer inzicht gegeven in hoeverre je gebonden bent met elkaar en de patronen die daar uit voortvloeien."

Laura (32)
Systemisch Werken

Na al een aantal jaar niet lekker in mijn gevoel te hebben gezeten, heb ik hulp gezocht bij Daniëlle. Altijd het idee hebben dat je er alleen voor staat. Je nutteloos en minderwaardig voelen. Moe, veel verdriet en onzekerheid, vond ik een zware last. Terwijl je weet dat je zo helemaal niet wilt leven, alleen weet je niet goed hoe je dit patroon kunt veranderen. Vanaf de allereerste ontmoeting met Daniëlle wist ik dat ik bij het juiste adres was. Na al een aantal gesprekken begon ik mezelf steeds zekerder te voelen. Er kwam rust. In mijn hoofd en in mijn lijf. Stapje voor stapje wordt het leven positiever. En kun je betere keuzes maken. Daniëlle bedankt voor alles en mocht ik ooit weer hulp nodig hebben dan kom ik graag een kopje thee bij je drinken.

José (39)

"Daniëlle heeft naar mijn idee de kennis en de kunde om uit mijn warboel van verhalen en ideeën precies de juiste (pijn)punten te pakken, deze inzichtelijk te maken en ermee aan de slag te gaan. Zij richt zich voornamelijk op het “thuiskomen bij jezelf”. Door middel van het verschaffen van heldere inzichten, oefeningen en meditaties leer je om je eigen behoeftes beter in te schatten waardoor je gemakkelijker grenzen kunt zien en aan kunt geven. Daniëlle is erg vriendelijk en oprecht, maar kan ook streng zijn – doch rechtvaardig."

Sharon (26)
Studente
Mocht je dringend behoefte hebben aan een luisterend oor, bel dan de luisterlijn. Ik zal zsm contact met je opnemen na ontvangst van het contactformulier .