Door bewust te worden van de onbewuste patronen die je gedrag bepalen zal je in staat zijn om het niet functionele gedrag aan te passen en nieuw (gewenst) gedrag aanleren. Dit zal je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.

Graag wil ik je helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken, zodat je meer grip krijgt op je eigen situatie, autonoom kunt handelen en je eigen verantwoordelijkheid neemt.

On-line Coaching

Heb je op dit moment meer negatieve gedachten door de pandemie, pieker je veel en blijft het zich herhalen?
Gun het jezelf om hierover te praten en te ontdekken wat je helpt om deze gedachten om te buigen. 

Maak nu een afspraak voor een online gesprek!

Wat kan ik je bieden

Onzekerheid transfomeren. Begrijpen waarom je soms blokkeert, dingen vermijd, je zelf gaat verdedigen of in de aanval gaat. 

Gevoelens van onvermogen, verdriet of boosheid  wilt neutraliseren.

Als je zelfbewuster wilt leven.

Hoogsensitiviteit  wordt niet altijd positief ervaren, terwijl met de juiste begeleiding blijkt dat het juist een hele bijzondere gave is. 

Ik kan je helpen hoe je er meer voor jezelf kunt zijn, in (energie)balans te zijn en zelfcompassie te ontwikkelen.

Deze coachingmethode is er op gericht om elkaar te respecteren en empathisch naar elkaar te luisteren. De mooie gedachte dat we elkaar woordeloos begrijpen is helaas zelden het geval. Samen gaan we opzoek naar wat er nodig is om weer naar elkaar te kunnen luisteren en liefde toe te laten.

 Als je voortdurende stress ervaart, je geen oplossing ziet, je volkomen uitgeput voelt en geen zin hebt in sociale ontmoetingen, dan kan het zijn dat je tegen een burn-out aan loopt, of hebt. We maken een plan om weer in balans te komen.

Om weer energie te voelen en plezier in het leven te hebben.

"Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben, zocht ik hulp om te leren omgaan met alle gevoelens die ik jarenlang niet kon plaatsen. Ik kwam bij Danielle terecht en dat voelde direct goed. Op basis van wederzijds vertrouwen zijn wij aan de slag gegaan om te ontdekken wie ik ben en waar ik voor sta. Diepe angsten, een burn-out en een verwarrende liefdesrelatie waren thema’s waarbij Danielle mij met veel zachtheid, toewijding en professionaliteit heeft helpen ‘opstaan’. De inzichten die ik heb opgedaan hebben mij gebracht tot handelen naar wie ik ben. Mijn leven is nu vervuld en ik ervaar een nieuwe levenskracht die het fundament is voor de rest van mijn leven."

Barbera (36)
Coaching

"Ik was altijd heel onzeker over mezelf, wie ik ben en wat ik doe. Na de eerste sessie bij Danielle voelde het gelijk goed en had ik het gevoel zij mij kon helpen zelfverzekerder te worden. En dat gevoel klopte. Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd gevoelt en ik voel me ook goed! De sessies heb ik altijd als heel fijn en prettig ervaring, helemaal persoonlijk naar mijn situatie. Heel erg bedankt Danielle!!"

Carmen (22)
Coaching

"Waar ik het meest tegen aanliep was het gevoel overal buiten te staan. De rest vd wereld leek alles makkelijk af te gaan en voor mij voelde het continu als een afwijzing. Ik kon dat niet. Nu ben ik eindelijk zo ver dat ik begrijp waar dit gevoel van niet goed genoeg zijn vandaan komt. Ik kan het nu een plaats geven en ben  voor het eerst een beetje gaan voelen dat ik wel okee ben. Het was een lange weg, maar ben zo dankbaar dat ik mijzelf het heb gegund om dit gevoel van niet goed genoeg zijn aan te gaan. Ik raad het iedereen aan!"

Paul (42)
Coaching

"Allereerst wil ik zeggen dat ik mij erg op mijn gemak voelde in de ruimte en dat ik het gevoel kreeg dat er echt de tijd werd genomen. Dat was erg prettig. De (familie)opstelling vond ik bijzonder. Met name de realisatie hoeveel je je identificeert met ”het gewichtje’ dat je meedraagt. Zo erg zelfs dat ik op dat moment niet meer wist wie ik was zonder en het daarom ook niet wilde afgeven. Ik moet zelf altijd even over een drempel heen bij een rollenspel, maar ik kon er wel bij blijven. Je gaf daar gelukkig ook goed de ruimte voor. Het heeft mij in ieder geval meer inzicht gegeven in hoeverre je gebonden bent met elkaar en de patronen die daar uit voortvloeien."

Laura (32)
Systemisch Werken

"Ik ben naar Daniëlle toegegaan in verband met hypnotherapie tegen nagelbijten. Afhankelijk van de achtergrond van het nagelbijten heeft Daniëlle de juiste methodes toegepast. Al na mijn eerste sessie heb ik geen een keer meer op mijn nagels gebeten. Fijne bijkomstigheid is dat ik ook op persoonlijk vlak ben geholpen. Ik heb dus zelfs meer bereikt dan waarvoor ik was gekomen. Bedankt!"

Vrouw (30)
Advocate

"Daniëlle heeft naar mijn idee de kennis en de kunde om uit mijn warboel van verhalen en ideeën precies de juiste (pijn)punten te pakken, deze inzichtelijk te maken en ermee aan de slag te gaan. Zij richt zich voornamelijk op het “thuiskomen bij jezelf”. Door middel van het verschaffen van heldere inzichten, oefeningen en meditaties leer je om je eigen behoeftes beter in te schatten waardoor je gemakkelijker grenzen kunt zien en aan kunt geven. Daniëlle is erg vriendelijk en oprecht, maar kan ook streng zijn – doch rechtvaardig."

Sharon (26)
Studente