Tarief

Vertrouwen in je coach en je veilig voelen in de omgeving waarin de sessies plaatsvinden, zijn van essentieel belang om samen van de sessies een succes te maken. Daarom werk ik in een informele sfeer waar alle ruimte is om op een open en constructieve manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het intakegesprek  leg ik je uit hoe ik werk en is er alle ruimte om vragen te stellen. Ook maken we een eerste inventarisatie van de dingen waar je aan wilt werken.

Coaching

individueel € 80-110 / Sessie

(Na 19:00 geldt en toeslag van € 10 en op zaterdag geldt een toeslag van € 20)

Intake € 80
Sessie 1 uur € 85
Sessie 1,5 uur € 110 
Maak een afspraak

Relatie-Coaching

2 Personen € 140-190 

Sessie 1 uur € 1Sessie 1,5 uur € 140

Sessie 2 uur € 190 

Na 19:00 en op zaterdag geldt een toeslag van € 20

Maak een afspraak

Online-Coaching

Coaching via Zoom

Tarief € 80 per uur.

Na 19:00 geldt en toeslag van € 10 en op zaterdag geldt een toeslag van € 20

Maak een afspraak

Coaching is een BTW-plichtige dienstverlening en geen zorg. Dit betekent dat de sessies niet worden vergoed door uw zorgverzekering.


Heeft u een eigen bedrijf, dan kunt u de kosten voor coaching opvoeren als bedrijfskosten. Bovengenoemde bedragen worden dan verhoogd met 21% BTW.

Bent u werknemer? Vraag dan bij uw werkgever of er bestedingsruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. U kunt  het coachingstraject dan (gedeeltelijk) laten vergoeden door uw werkgever.

Bij het maken van een afspraak wordt speciaal voor jou tijd gereserveerd. Deze afspraken worden zorgvuldig gemaakt en nagekomen. Kan je een afspraak voor een consult niet nakomen, geef dit dan tijdig door.

Annulering

Als je door omstandigheden niet naar je afspraak kunt komen, verzoek ik je dit uiterlijk 2 dagen van te voren te mailen of appen. Bij annulering 1 dag voor de afspraak wordt er 50% van het standaardtarief in rekening gebracht. Bij annulering op de dag zelf wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

 Zie voorwaarden

Serire | Visioncoaching's betrokkenheid bij de aarde

Per sessie doneren wij €1,00 voor het planten van een boom

Ontdek het Serire bos
In partnership with Tree-Nation logo

Samen een beter toekomst creëren

Van 01-01-2021 tot 01-01-2023  is van ieder consult € 1,00 geïnvesteerd aan het planten van bomen. Je heb daarmee niet alleen aan jouw persoonlijke groei gewerkt , maar ook aan de groei van nieuwe bomen én dus aan een gezond klimaat. Klik hieronder op CO2 Neutral Website als je hier meer over wilt weten.

Wil je samen met mij het bos uitbreiden? Iedere euro die je boven het normale tarief betaald verdubbel ik. Je ontvangt dan een berichtje met de bomen die ik op jouw naam heb aangekocht. 

Als je meer wilt weten zie link naar Tree-Nation