NLP-, Logosynthese, EFT-, NVC- en Hypnotherapeute

Daniëlle Dijkstra

Daniëlle Dijkstra heeft twee volwassen kinderen, woont in Amsterdam en is een gepassioneerde coach voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar functioneren, los wil komen van beperkende overtuigingen, conditioneringen en (voor)oordelen. Kortom: voor iedereen die openstaat voor verandering en kiest voor een beter leven.

Na ruim 25 jaar werkervaring bij grote zakelijke dienstverleners kreeg ik een auto ongeluk en vervolgens ernstige whiplashklachten. Na een nare ontslag procedure ben ik mij gaan verdiepen in mijn gezondheid en innerlijke bewustwording. Deze ervaring heeft mijn leven een totaal andere wending gegeven. Achteraf gezien ben ik dankbaar, omdat ik wellicht anders nooit deze stap had gemaakt om mijn ware passie te ontdekken.

In december 2008 ben ik als zelfstandige gestart. Omdat ik als leidinggevende al vele opleidingen had gevolgd ben ik op zoek gegaan naar een aanvulling op mijn zakelijke coachingsvaardigheden en heb de volgende opleidingen gevolgd: mensgericht coachen, spirituele coaching, systemisch werk, meditatie technieken, opleiding tot gecertificeerd Logosynthese Practioner, NLP Master, Reiki Master, EFT & TFT Master en gecertificeerd Hypnotherapie therapeute. Recent heb ik mij ook meer verdiept in energetisch werk.  Logosynthese is een prachtig middel om geblokkeerde energie in ons lichaam vrij te maken en ook bepaalde oefeningen kunnen de geblokkeerde energie in je lichaam losmaken.

Als coach is het mijn passie om mensen te helpen beter in contact te komen met hun gevoelens en los te komen van nare (traumatische) ervaringen, het leven vanuit een andere invalshoek te zien! “Problemen” kunnen daardoor anders benoemd en gezien worden en er ontstaat meer ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten.

Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik met je meedenken en je sparringpartner zijn. Indien nodig help ik je te ontdekken waarom je soms weerstand krijgt terwijl je intenties goed zijn en waarom je in sommige omstandigheden zelf weerstand voelt of blokkeert.

Marshall Rosenberg’s training in geweldloze communicatie is voor mij een bron van inspiratie.”

 * Holistische aanpak is gericht op mentale/psychische factoren achter je gedrag én op de lichamelijke en energetische kant.

** zie http://www.cnvc.org/