Referenties

Coaching

Nienke (34)

Omdat ik kampte met onzekerheid en daar last van had in bepaalde situaties, kwam ik via via bij Danielle terecht. Samen zijn we op onderzoek gegaan in mijn gedachten en overtuigingen. In elke sessie was er weer een inzicht dat mijn hele kijk op mijn eigen gedachten en overtuigingen veranderde. Heel interessant! Het was alsof er elke keer een kwartje viel. Van Daniëlle kreeg ik oefeningen mee om thuis te doen. Als ik wilde, kon ik ze voor een sessie naar haar mailen zodat we hier in de sessie over konden praten. Dit hielp enorm om snel vooruitgang te boeken. De sessies bij Daniëlle gaan mij mijn leven lang bij blijven.

Jaimy (24)

De coaching die ik hier heb gevolgd zou ik aan iedereen aanraden. Daniëlle heeft mij ontzettend goed geholpen met het omgaan van mijn emoties waardoor ik nu weer het gevoel heb de controle te hebben over die emoties. Daarnaast ga ik nu weer een stuk positiever, energieker en zelfverzekerder door het leven. Ik voelde mij al snel op mijn gemak tijdens de sessies, wat voor mij erg belangrijk was omdat dit ontbrak bij anderen. Ook had ik het gevoel dat je echt belangrijk bent, er wordt tijd en aandacht gegeven aan je. Concluderend, je bent hier aan het juiste adres.

 

Pieter (33) consultant

Als geruime tijd voelde ik mij onrustig en merkte dat ik steeds sneller boos werd. Mijn irritatie laaide snel op en op het werk koste alles mij meer moeite. Gelukkig gaf een kennis mij het advies eens met Danielle te gaan praten. 

In het begin was het wel wennen om te praten over mijn onzekerheden. Zij gaf mij gelukkig snel het gevoel dat het heel menselijk was waar ik door heen ging. Vooral logosynthese heeft mij enorm geholpen om inzichten te geven en mijn belemmerende overtuigingen te veranderen. Ook het lichaamswerk was erg fijn! Ik heb echt tools gekregen om er meer voor mijzelf te zijn. Te luisteren en mijzelf serieus te nemen. 

De gesprekken hebben mij erg goed gedaan en volgens mij ook behoed voor een burn-out! Dank je.

 

José (39) 

Na al een aantal jaar niet lekker in mijn gevoel te hebben gezeten, heb ik hulp gezocht bij Daniëlle. 

Altijd het idee hebben dat je er alleen voor staat. Je nutteloos en minderwaardig voelen.

Moe, veel verdriet en onzekerheid, vond ik een zware last.

Terwijl je weet dat je zo helemaal niet wilt leven, alleen weet je niet goed hoe je dit patroon kunt veranderen. Vanaf de allereerste ontmoeting met Daniëlle wist ik dat ik bij het juiste adres was. Na al een aantal gesprekken begon ik mezelf steeds zekerder te voelen.

Er kwam rust. In mijn hoofd en in mijn lijf. Stapje voor stapje wordt het leven positiever. En kun je betere keuzes maken. Daniëlle bedankt voor alles en mocht ik ooit weer hulp nodig hebben dan kom ik graag een kopje thee bij je drinken.

Carmen (22)

Ik was altijd heel onzeker over mezelf, wie ik ben en wat ik doe. Na de eerste sessie bij Danielle voelde het gelijk goed en had ik het gevoel zij mij kon helpen zelfverzekerder te worden. En dat gevoel klopte. Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd gevoelt en ik voel me ook goed! De sessies heb ik altijd als heel fijn en prettig ervaring, helemaal persoonlijk naar mijn situatie. Heel erg bedankt Danielle!!

 

 

Barbera (36)

Toen ik ontdekte dat ik hooggevoelig ben, zocht ik hulp om te leren omgaan met alle gevoelens die ik jarenlang niet kon plaatsen. Ik kwam bij Danielle terecht en dat voelde direct goed. Op basis van wederzijds vertrouwen zijn wij aan de slag gegaan om te ontdekken wie ik ben en waar ik voor sta. Diepe angsten, een burn-out en een verwarrende liefdesrelatie waren thema’s waarbij Danielle mij met veel zachtheid, toewijding en professionaliteit heeft helpen ‘opstaan’.

De inzichten die ik heb opgedaan hebben mij gebracht tot handelen naar wie ik ben. Mijn leven is nu vervuld en ik ervaar een nieuwe levenskracht die het fundament is voor de rest van mijn leven.

Paul (42)

Waar ik het meest tegen aanliep was het gevoel overal buiten te staan. De rest vd wereld leek alles makkelijk af te gaan en voor mij voelde het continu als een afwijzing. Ik kon dat niet. Nu ben ik eindelijk zo ver dat ik begrijp waar dit gevoel van niet goed genoeg zijn vandaan komt. Ik kan het nu een plaats geven en ben  voor het eerst een beetje gaan voelen dat ik wel okee ben. Het was een lange weg, maar ben zo dankbaar dat ik mijzelf het heb gegund om dit gevoel van niet goed genoeg zijn aan te gaan. Ik raad het iedereen aan!

Janet (31)

Ik kwam bij Danielle omdat ik al lange tijd thuis was met en burn-out. Het lukte mij niet om uit mijn verdriet en angst te komen. Met EMDR, veel gesprekken en lichaamswerk ben ik beetje bij beetje opgekrabbeld en eindelijk weer in staat om vertrouwen te hebben. Heerlijk!

Jeroen (26), Consultant

Praten was voor mij geen probleem maar echt werken aan bepaalde aspecten en handvaten krijgen om er mee op te gaan die kon ik niet vinden. Danielle bood mij de mogelijkheden en tools om meer mezelf te zijn, rust te krijgen en zelfverzekerder te worden.

Carla (47)

Een prettige ervaring dat Danielle, ondanks dat wij elkaar niet kennen, zij precies de gevoelige snaar wist te vinden op zeer professionele en begripvolle wijze. Hierdoor voelde ik geen druk en kon ik mij  volledig open stellen en heeft zij mij de juiste tools kunnen aanraken in gesprekken. 

Hierdoor heeft Danielle mij goed op weg geholpen om weer de balans terug te vinden in mijn leven.  Ik ben Danielle hiervoor zeer dankbaar.

Giselle (24), Studente

Voor mij was de stap om met iemand te praten heel groot. Dagen en nachten erover nagedacht of ik het wel of niet moest doen. Maar de strijd in mijn hoofd met mezelf was te groot om daar met niemand over te praten. Jarenlang heb ik negatief over mezelf gedacht, gedacht dat ik dik was, lelijk, dom, vooral dom, die deed het hem. Ik werd gek van mezelf. Wat heeft het leven zin als je niet eens iets leuks over jezelf kan zeggen? Dus ik vroeg Danielle om hulp. En wat was het fijn. Elke week gaf ze me een opdracht om in de praktijk uit te voeren waardoor ik heel snel mijn negatieve gedachtes over mezelf zo weg kon blazen. Het is nu een stuk rustiger in mijn hoofd en Danielle heeft mij daarbij heel fijn geholpen. Als ik ooit nog ergens mee zit weet ik dat ik zo bij haar teug kan komen en dat is een ontzettend fijn gevoel! Ontzettend bedankt Danielle!!

Sharon (26), Studente

Daniëlle heeft naar mijn idee de kennis en de kunde om uit mijn warboel van verhalen en ideeën precies de juiste (pijn)punten te pakken, deze inzichtelijk te maken en ermee aan de slag te gaan. Zij richt zich voornamelijk op het “thuiskomen bij jezelf”. Door middel van het verschaffen van heldere inzichten, oefeningen en meditaties leer je om je eigen behoeftes beter in te schatten waardoor je gemakkelijker grenzen kunt zien en aan kunt geven. Daniëlle is erg vriendelijk en oprecht, maar kan ook streng zijn – doch rechtvaardig.

Milou (27), Promovendus

De coachingssessies heb ik als heel prettig ervaren. Ik voelde me volledig op m’n gemak bij Daniëlle en kon goed m’n verhaal kwijt. Er werden veel technieken toegepast en ik vind dat juist die combinatie heel waardevol is. Ik vond het ook leuk dat er onderdelen aan bod kwamen waarvoor ik oorspronkelijk niet was gekomen (zoals de relaties binnen de familie), maar die juist heel nuttig zijn geweest.

Kiki (40), Gids

Ik ben nu een paar weken bij jou in behandeling en ik haal enorm veel steun, rust en balans uit de instrumenten die je me hebt aangereikt. Ik merk dat ik nu ‘onbewust bewust’ jouw oefeningen toepas en het me helpt niet in paniek te raken. Buiten dat mag ik je persoonlijk erg graag, je bent een superlief, kordaat en open-minded mens en een oordeelvrij en liefdevol therapeut. Ik ben echt gezegend dat je me helpt. Je bent een voorbeeld en rots in de branding voor me en hebt me oprecht goed verder geholpen. Ik zal jouw tomeloze geduld, je inzet en de handvatten die je me gegeven hebt niet snel vergeten. Dank je wel!

Meike (36), Project Manager

Toen ik bij Danielle kwam ging ik door een hele moeilijke tijd en was ik heel erg op zoek naar mezelf en mijn grenzen. Nu weet ik als geen ander wie ik ben en wat ik wil en bewaak mijn grenzen, Danielle heeft ervoor gezorgd dat ik veel oud zeer kon loslaten en met hoop en vertrouwen de toekomst tegemoet kon gaan.

Man (44), Chief Editor

Many thanks for your help Danielle, I enjoyed the sessions very much and learned a lot about myself.

Paul (46), Creatief docent

Ik vond de positieve insteek en benadering van Danielle erg fijn en het zette mij in het eerste gesprek al weer in mijn positieve blijk / kijk op het leven zoals het hoort te zijn. Heel erg fijn Daniellle!

Roel (49), Kunstenaar

Danielle is een professionele coach met vele mogelijkheden. Ze is erg vriendelijk en geeft helder inzicht en mogelijke oplossingen of ervaringsmogelijkheden.

Eric (33), Arts

Ik heb de sessies met Danielle als erg prettig ervaren. Danielle bereidt de sessies goed voor, past ze aan op je persoonlijk situatie. Ze geeft praktische tips en onderbouwt zo nodig ook met literatuur. Al snel voelde ik me stukken beter. Ik zou Danielle zeker aanraden.

Sharon (37), Zelfstandige

Bij Danielle heb ik het gevoel dat ze mij oprecht wil helpen en tijdens de sessies ook echt de tijd voor mij neemt. Ik voel me vertrouwd bij haar en durf mezelf daardoor open te stellen. Door de verschillende technieken die ze gebruikt lukt het haar om dichter bij mijn eigen gevoel te komen en om mijn eigen kracht te kunnen voelen. Dit helpt mij om mijn eigen keuzes te maken en om erachter te komen wat ik daadwerkelijk wil. Ik vind Danielle zeer professioneel en daarnaast een lief en positief persoon. Ik zal iedereen Danielle aanraden als coach.

Monique (44), Senior verpleegkundige psychiatrie

Coaching van Danielle heeft voor mij betekend: het hervinden van mijn kwaliteiten en kracht nadat deze naar de achtergrond waren geraakt door een aantal pijnlijke levenservaringen.

Door aandacht, erkenning, bekrachtiging van kwaliteiten en in gesprek naar mezelf durven kijken heb ik mijn kracht hervonden waardoor ik weer krachtig en positief in het leven sta en met zelfvertrouwen kan investeren in mezelf, mijn mensen om me heen en mijn werk. De volgende spreuk omvat de kern van wat van groot belang is in mijn leven:
Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit die sterker is dan je angst.

Ik wil je bedanken voor je bijzondere steun, inzicht gevende gesprekken en tips in het dicht bij mezelf blijven en het vertrouwen houden in mezelf.

Vrouw (39),  Sport instructrice/ Gezondheid, voeding en lifestyle coach/ Personal Trainer

Na mijn scheiding bleef ik achter met gevoelens van verdriet en boosheid. Terwijl dit heel normaal is na een scheiding, maar ik had er enorme veel last van. De boosheid en verdriet veroorzaakte een zware sfeer thuis en Ik besefte dat het niet goed voor mijn kinderen was. Ik had een zelfstandig functie in loondienst. Toch wilde ik voor mezelf beginnen, maar er was iets dat mij tegenhield om het ook echt te doen.

Via een kennis kwam ik in contact met Danielle. Danielle heeft me geholpen om dingen te accepteren en los te laten. Hierdoor kreeg ik veel rust en plezier in mijn leven.  Op werkgebied zie ik mijn dromen vorm krijgen. Ik ben zelfverzekerder geworden en durf voor mezelf op te komen.

Vrouw (32), Zelfstandige

Omdat ik al heel lang last had van angst voor donkere ruimtes ben ik uiteindelijk op advies van een psychologe opzoek gegaan naar een EMDR therapeute. Omdat Danielle ook werkt met EFT heb ik voor haar gekozen.  Al na 2 sessies was mijn angst nagenoeg weg en met ondersteuning van EFT en nog een paar gesprekken voelde ik mij zelfverzekerder en eindelijk angstvrij. Na een jaar hebben we nogmaals 2 sessies gedaan en nu heb ik het vertrouwen dat het echt helemaal weg is. Mocht ik ooit weer het gevoel krijgen dan weet ik ook wat te doen. Het was een oude angst die ik als klein meisje al had.  Ik slaap nu gewoon met het licht uit (vroeger moest er altijd een lampje aan blijven) en ik voel mij een stuk vrijer. Achteraf blijkt dat ik mij er enorm voor schaamde en dat drukte negatief op mijn relaties.

Man (53), Office manager

Thank you very much for the session, it has helped me a lot and a lot!

Vrouw (50), Manager

Danielle was een cadeautje wat op mijn pad kwam, via een vriendin hoorde ik van haar. Ik heb bij anderen op de stoel gezeten omdat ik problemen vast hield uit het verleden. Dit duurde lang en ik had  het gevoel dat ik maar niet verder kwam. Daarnaast raakte ik mijn baan kwijt , waardoor ik me niet goed voelde, en dat met een puber in huis.

Na 3 sessies kon ik weer licht zien. Weer positief zijn. Danielle pakt de koe bij de horens!! No nonsens en direct aan de slag gaan. Zij gaf me de tools en het gevoel weer terug dat ik het wel waard ben.  Danielle Thanks, je bent een super coach.

Vrouw (48), Manager bij grote verzekeraar 

Ik liep vast in mijn werk. Had niet meer het gevoel wezenlijk  iets bij te dragen. De stap om naar een coach te gaan was best groot.
Uiteindelijk bij Danielle gekomen. Na een paar gesprekken kreeg ik het gevoel weer sturing aan mijn werk en leven te kunnen geven. Opvallend is de ervaring van Danielle, ze  begrijpt snel waar je mee zit. De omgeving waar je bent en haar ongedwongen houding werken goed op mij .Ook al ben ik er nog niet dit had ik veel eerder moeten doen. Ik ga nu nog af en toe naar haar toe als ik met een dilemma zit of ergens tegenaan loop. Het voelt heel fijn, te weten dat er iemand is waar ik naar toe kan gaan om te praten . Ik heb genoeg vriendinnen maar dit is toch totaal anders.

Vrouw (55), Manager HR afdeling bij retailer

Ik had alles wat ik wilde, maar kreeg steeds het gevoel van ontevredenheid weer terug. Het lukte mij ook niet om een relatie vast te houden. Nu mijn vriend was vertrokken zocht ik hulp. Ik heb een zeer moeilike jeugd gehad en het was net of dit telkens weer naar boven kwam.  Danielle nam me mee op  een reis terug naar  naar het verleden. Het onverwerkte verdriet uit mijn jeugd zijn wij samen aangegaan met EMDR.  Het voelde heel veilig om bij haar alle emoties te laten komen die ik normaal gesproken tegenhoud. Na een sessie voel ik mij altijd weer wat sterker en positief. Mijn probleem heeft nogal wat aandacht en tijd nodig, maar ik voel me duidelijk beter. Danielle neemt echt de tijd voor me en is zelf ook ervaren, dat merk je. Ik die altijd kritisch ben, ben erg positief over haar prettige, maar ook no nonsense aanpak.

Hans (38), Account Executive bij reclame bureau

In de wereld waar ik werk is het altijd demanding. Alles moet snel en goed.Zeker in deze tijd. Ik voelde rusteloosheid en spanning in mijn lichaam en om een burnout te voorkomen  heb ik op advies van een vriendin Danielle bezocht.
Ik heb inzicht gekregen in mijn manier van werken, de valkuilen maar ook mijn kwaliteiten. Danielle heeft me geleerd hoe om te gaan in deze hectiek zonder teveel van mezelf in te leveren. Zij heeft mij de basis van EFT geleerd en dit helpt mij enorm om rustig te worden en vertrouwen te hebben in mijzelf en de toekomst. Ik heb het gevoel dat ik door bezoeken aan haar een hele zware burnout heb voorkomen. Eigenlijk zou iedereen dit op zijn tijd moeten doen. Ja ik heb echt een stap voorwaarts gemaakt.

Relatietherapie en Communicatie

Vrouw (38) & Man (41)

Na de komst van onze zoon leek het alsof onze relatie nergens meer klopte. We begrepen elkaar niet meer en het leek alsof we totaal van elkaar aan het vervreemden waren. Alleen ruzie maken konden we nog heel goed:). Met behulp van Danielle en NVC hebben we weer het contact kunnen herstellen en van elkaar begrepen wat er echt in ons leefde.  Het was niet makkelijk maar achteraf gezien zijn wij beiden echt heel blij het gedaan te hebben voor dat het echt helemaal was geëscaleerd. Het ons is gelukt om de weg terug te vinden. Voor ons beiden is onze zoon heel belangrijk en dat heeft ons weer bij elkaar gebracht.

Couple (30+), Australië

We gained valuable insight from your sessions, for me the one on one sessions were very helpful in understanding myself better. Further discussing helped me understand the challenges my partner is facing as well and my behaviour towards that.The sessions were to our satisfaction and we have a better insight into each other now.

Vrouw (53), Politieagente

Ik heb Danielle gevonden middels internet. De recensies die ik las waren positief en ik kan niet anders dan dat beamen. Danielle weet op vakkundige wijze snel de vinger op de zere plek te leggen, maar dat stond mijn eigen inbreng en ontwikkeling niet in de weg. Danielle geeft het gereedschap aan en je bepaalt zelf welk ‘euvel’ je in welke mate repareert. En dat alles is in een prettige , ontspannen omgeving.…..

Ik ben me veel bewuster van de wijze waarop ik (mis)communiceer, en ook dat ik beter op de gesprekspartner let wat het met de ander doet. Ja, je weet waar je het over hebt, past het schijnbaar moeiteloos toe en bent zeer integer.

Echtpaar (40+)

Het was best een grote stap om hulp te vragen, maar bij Danielle voelden wij ons gelukkig alletwee snel op ons gemak. Het grootste probleem lag bij ons in de communicatie.  Ik ben een echte binnenvetter en mijn vrouw is snel gepikeerd als ik niet reageer. Kortom, we waren echt aan een beetje begeleiding toe. Het concept van geweldloze communicatie was in het begin best lastig maar gaande weg begon het duidelijk te worden dat wij beiden nooit echt uitte wat er écht speelde. Door meer in contact met onze eigen gevoelens en behoefte te komen hebben wij elkaar weer kunnen vinden! Dank.

Hypnotherapie

Alexandra (29), Sales Manager

I’ve been biting my nails since I was a little girl. After a couple of sessions of hypnotherapy with Danielle, I hope this is a thing of the past! Danielle offers a warm, open-minded approach, in a relaxed setting where you immediately feel comfortable. She clearly cares about improving the confidence and well-being off all she engages with.

Through hypnotherapy, she was able to make my decision to bite my nails seem entirely illogical to me. I’ve tried stopping numerous times over the years, but she has made me realise how it was holding me back in different aspects of my life – highlighting a kind of “shame” which I felt both at work and in my home-life – making it easier than it’s ever been to stop. I’m still in the early stages, 3 weeks on from my last session, but I am confident that I’ve changed my habit and that is thanks to the expertise and kindness of Danielle. Thank you for your help!

Woman (32), Manager

You really helped me find my way after having a baby and helped me understand the way I react to what’s going on around. It was refreshing to focus 100% on myself for each hour I spent with you – a very rare thing nowadays! Each time I was emotionally drained but felt happier and lighter.

I’ve changed the way that I’m always living two weeks in the future! Now I try and be very present. Even when I loose that present feeling– it’s nice to know what I’m doing wrong so I can correct it. I also don’t stress about what others think of me or over think about the things I’ve done in the past. Also, very refreshing for me!

I really found the Hypnotherapy very relaxing. It was almost like having a massage and a great way to focus on the issue.

Vrouw (30), Advocate

Ik ben naar Daniëlle toegegaan in verband met hypnotherapie tegen nagelbijten. Afhankelijk van de achtergrond van het nagelbijten heeft Daniëlle de juiste methodes toegepast. Al na mijn eerste sessie heb ik geen een keer meer op mijn nagels gebeten. Fijne bijkomstigheid is dat ik ook op persoonlijk vlak ben geholpen. Ik heb dus zelfs meer bereikt dan waarvoor ik was gekomen. Bedankt!

Systemisch Werken

Vrouw (46)

Heel erg bedankt voor de familie opstelling gisterenmiddag.  Ik heb er heel veel aan gehad en kwam best wel moe thuis om vervolgens de hele avond over de opstelling na te denken

Het visueel maken van familiebanden was inzichtelijk en mooi, ook omdat ik zelf weer zag hoe complex het in elkaar zit. We hebben daarna een gesprek gehad over mijn familie en wat mijn vraagstuk was… Dat voelde heel veilig bij jou

Verder was het heel mooi en duidelijk voor mij dat ik de pijn van vader met het zware gewicht met mij mee draag en moeilijk wil/kan teruggeven. Ook het stukje met de blokken op de tafel waren voor mij een eye opener en toen we het hadden over stoer zijn was het heel duidelijk dat ik nog meer van mijzelf moet / mag gaan houden.

Laura (32)

Allereerst wil ik zeggen dat ik mij erg op mijn gemak voelde in de ruimte en dat ik het gevoel kreeg dat er echt de tijd werd genomen. Dat was erg prettig.

De (familie)opstelling vond ik bijzonder. Met name de realisatie hoeveel je je identificeert met ”het gewichtje’ dat je meedraagt. Zo erg zelfs dat ik op dat moment niet meer wist wie ik was zonder en het daarom ook niet wilde afgeven. Ik moet zelf altijd even over een drempel heen bij een rollenspel, maar ik kon er wel bij blijven. Je gaf daar gelukkig ook goed de ruimte voor. Het heeft mij in ieder geval meer inzicht gegeven in hoeverre je gebonden bent met elkaar en de patronen die daar uit voortvloeien.

Vrouw (37)

Het heeft mij echt inzicht gegeven over mezelf… lijkt gek dat dit binnen 1 uur al kan, maar toch voelt het zo.

Ik voel ook een soort prettige rust.

Zelfcompassie

Nienke (34)

In de sessies met Daniëlle kwamen we erachter dat ik vrij hard voor mezelf kan zijn. Dat is iets wat ik vaker had gehoord, maar wat lastig te veranderen is als je niet objectief naar jezelf kunt kijken. Daniëlle heeft me hierbij geholpen. Aan de hand van het zelfcompassiewerkboek zijn we hier in de sessies over gaan praten. Ter voorbereiding behandelde ik thuis 1 à 2 hoofdstukken en die bespraken we in de komende sessie. Ik leerde dat de gedachten die ik over mezelf heb en de emoties die ik ervaar heel menselijk zijn. Door er liefdevol naar te kijken leerde ik liever voor mezelf te zijn.