HSP Workshop 04-11-2022

Workshop | HSP omarmen

Gun jezelf dan een dag met gelijkgezinden, een dag waar je omringd wordt door rust en zachtheid om jezelf op een dieper niveau te leren zien en accepteren.


Tijdens deze workshop ontdek je wat jouw behoeftes als HSP-er zijn, wat jou energie geeft en wat jou energie kost Je krijgt eenvoudige maar zinvolle tools aangereikt en we gaan opzoek naar je diepere behoefte.

Een workshop om zachter te kijken naar jezelf en je hoogsensitiviteit als een gave te zien in plaats van als een last. Dankbaarheid te voelen voor wie je bent. Contact te maken met jezelf. 

Inhoud o.a.

  • Kennismaking Wat is hoog gevoeligheid voor jou, waar loop je tegen aan? Welke oordelen heb je….alle ruimte voor het delen van ervaringen.
  • Geleide meditaties 
  • Energie & Energetisch Lichaamswerk Hoe in verbinding met jezelf te blijven. Je ontdekt je grenzen en leert deze te bewaken.
  • Reflectie & Bezinning  Verandering van mindset.

Informatie workshop 

De workshop is onder begeleiding van Jantien en Daniëlle, twee ervaringsdeskundigen op het gebied van hoog sensitiviteit. Zij zijn beiden opgeleid door Susan Marletta Hart en hebben al jaren een eigen praktijk in Amsterdam.

Locatie:                              Prinsengracht te Amsterdam

Datum en tijdstip:            4 november,  11.00 – 17.00 uur incl eenvoudige lunch

Prijs:                                  € 85,-

Deelnemers:                     min. 5 / max. 8 personen


Aanmelden/informatie aanvragen – graag type workshop vermelden, je adres en telefoonnummer

Via het contactformulier of mail info@visioncoaching.nl /info@serire.nl of bel/app 06-55855155