Persoonlijke groei en zelfbevrijding

Als baby start onze ontwikkeling en persoonlijke groei.

Dan komt de weg naar volwassenheid. Die is spannend, maar ook onzeker. We zijn ons steeds meer bewust van onszelf. De zelfkritische ik ontwikkelt zich steeds meer.

We moeten bij de groep horen en niet gek doen.  De ongedwongen speelsheid  om te leren en te ontdekken wordt gaandeweg afgeleerd en steeds complexer. De angst om te falen komt om de hoek kijken. We moeten snel leren en ook nog heel goed zijn. De hang naar perfectie is sterk.

Media vertellen dat we het beste uit onszelf moeten halen. Werkgevers vinden dat we ons grootste potentieel moeten benutten. De prestatie drang wordt ons van alle kanten opgelegd.  Gedreven, ambitieus en succesvol is het motto.

Daarnaast moet je ook nog een mooi huis hebben, veel vrienden, er goed uitzien en ….en……..

Pffff ….moeten…moeten….en dan opeens voel je je vast zitten.
Eenzaam te midden van een druk bestaan. Het gevoel dat je wordt geleefd in plaats van te leven, met stress tot gevolg. Het burn-out monster heeft je zo te pakken.

Grenzen worden overschreden en de signalen van ons lichaam worden overstemd door de wil om door te gaan. Er volgt een soort vervreemding van ons lichaam.

In eerste instantie gaat het onbewust. Van binnenuit is er een enorme drijfveer om te ontdekken. Leren lopen, praten , lezen, fietsen en ga maar door. We hebben het allemaal geleerd met vallen en opstaan.

Voel je je vast zitten dan is het moment aangebroken voor zelfbevrijding.

Tijd om te gaan ontdekken, net zoals vroeger. Ontdekken puur vanuit jezelf, vanuit je intuïtie.  Wat
wil ik, voel ik , wat vind ik echt mooi, waar word ik echt blij van…wie ben ik eigenlijk? Weer gaan voelen in plaats van alles te analyseren en rationaliseren.

De verbinding tussen lichaam (hart) en geest weer maken.

Persoonlijke groei en zelfbevrijding
Graag neem ik je mee op deze ontdekkingsreis, de reis naar persoonlijke groei en zelfbevrijding. Weer te zijn wie je van nature bent.

We bieden je 2 mogelijkheden aan.

  1. Training in groepsverband. 
  2. Persoonlijke coaching.

Heb je belangstelling neem dan even contact op!