Referenties

Workshops

Gaby

Dank voor de workshop! Het heeft mij inzichten gegeven en daarnaast heb ik de dag ervaren als een hele ontspannen en warme dag. Een energiegevertje.

Tim

Voelde mij eerst wat ongemakkelijk omdat ik de enige man was maar later was dit gevoel helemaal weg. Het was fijn om zo open met elkaar te praten en de herkenning was echt heel fijn! Wonderlijk omdat ik altijd gevoel had de enige te zijn:)

Pascale

Gebruik de oefeningen dagelijks en ik begin echt verschil te merken. Ben meer in contact met mijzelf en wat ik voel mij veel vrijer.  ipv alleen maar bezig te zijn met wat anderen zouden denken probeer ik echt andersom te denken. Wat vind ik van hen? Zo simpel eigenlijk!

Mirte

Dank voor de fijne dag! Ik ga nu veel bewuster om met mijn gevoelens en hoop het geleerde ook echt dagelijks te gaan toepassen. Dat wordt nog de uitdaging! Acceptatie van wie ik ben en dankbaarheid voor wat ik heb, dat is bij mij het meest bij gebleven.

Karin

Ik kwam naar de workshop zonder enige verwachting. Vond het ook best wel eng en voelde mij heel kwetsbaar. Gelukkig was de groep warm en Danielle stelde mij ook direct op mijn gemak. Ik voelde mij later gesterkt door het gevoel van verbondenheid met de anderen en ook veel minder alleen. Ik hoop dit vast te houden. Ik ben ook zeker van plan om een paar individuele sessies te gaan volgen!

Sharon

Daniëlle heeft naar mijn idee de kennis en de kunde om uit mijn warboel van verhalen en ideeën precies de juiste (pijn)punten te pakken, deze inzichtelijk te maken en ermee aan de slag te gaan. Zij richt zich voornamelijk op het “thuiskomen bij jezelf”. Door middel van het verschaffen van heldere inzichten, oefeningen en meditaties leer je om je eigen behoeftes beter in te schatten waardoor je gemakkelijker grenzen kunt zien en aan kunt geven. Daniëlle is erg vriendelijk en oprecht, maar kan ook streng zijn – doch rechtvaardig.

Suzanne

Workshop is een warm bad voor hooggevoelige mensen. Als je herkenning zoekt, ervaringen wilt delen, handvatten om HSP als kracht te zien en tips om om te gaan met bepaalde situaties, dan is de workshop van Danielle heel erg fijn en van toegevoegde waarde. Ook de ruimte vond ik heel warm. Kortom: heb het als erg prettig ervaren!

Rosalind

Ik vond het heel fijn om in een groep HSP ers te zijn. Ik was gelijk op mijn gemaak gesteld, normaal is dat anders. Er was alle ruimte om vragen te stellen en we hadden een super goed verzorgde lunch!

Mathilde

Vond het een fijne huiselijke sfeer. Met name de lichaamsoefeningen om je af te sluiten voor anderen/negatieve dingen was heel leerzaam en zinvol om te gaan gebruiken. Heb niets als negatief ervaren.

Chris

De workshop die jullie gisteren gaven was een hele liefdevolle, luchthartige gift die mijn leven heeft verrijkt.
Jullie hebben voor mij een veilige ervaring geschapen, waarin ik zelfs spontaan durfde te te vragen naar de tweede pauze!
Wat de dag me heeft opgeleverd is het besef dat ik in mijn leven op eigen kracht heb ontdekt hoe goed om te gaan met wat ik dacht dat een handicap was, dat de handvatten die jullie aanreikten al deel van me uitmaken. Dat ik goede zelfzorg ontdekt heb.

Els

Ik heb een goed gevoel over de workshop , ook over het gedeelte van de hooggevoeligheid al was dat onderdeel minder vertegenwoordigd dan ik dacht toen ik me opgaf voor de cursus.

Ik heb veel gehad aan de meditaties, het met elkaar praten en de handreikingen van jullie.Meteen de volgende dag uitgebreid verder gegaan met het onderwerp, samen met een vriend en daar is verrassend veel meer naar boven gekomen.

Kim

Ik voelde mij direct op mijn gemak. Hele prettige sfeer en daar ben ik heel gevoelig voor! Oefening waren echt praktisch van aard. Ik heb meer inzicht gekregen waarom ik mij op bepaalde momenten onzeker en verdrietig voel. Start van meer zelfacceptatie!

"The greatest prison people live in is the fear of what other people think"
Joy of Dad
(Facebook)